Weerbaarheidsdagen ondermijnende criminaliteit

Ervaringen op de weerbaarheidsdagen

Enkele reacties van deelnemers van de weerbaarheidsdagen:

“Inmiddels heb ik het een week kunnen laten bezinken… maar wat een indrukken en informatie is er op mij afgekomen tijdens de Weerbaarheidsdagen in Joure vanuit Jon en Johan Warmerdam met Drugsview, Bureau Drugszaken en de ondermijningscontainer. In goede zin! Twee geweldige dagen vol workshops van professionals en mooie momenten. Dank hiervoor! Gelukkig heb ik tussendoor nog wat foto’s kunnen maken ter impressie. Mooi voor in mijn stageverslag!”
Stagiaire bij Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland

“Ik heb samen met diverse partners een programma mogen volgen van Bureau Drugszaken te Joure in het kader van ‘weerbaarheidsdagen’.

Daar waar ik diverse cursussen heb gevolgd in de richting van drugs, was mijn verwachting van de dag dat ik niet veel nieuws zou leren. Het tegendeel was waar. Bureau Drugszaken heeft de dag super afwisselend ingekleed, wat maakt dat je geprikkeld blijft en er voor elke partij iets te leren valt. Ook het ontmoeten van verschillende partners in het werkveld was een groot voordeel van de dag.”
Hoofdagent politie Zuidoost Fryslân